آشپزي که هنگام سرخ کردن غذا، انگشتانش را هم سرخ مي‌کند!


 

«کان» معروف به «سوپردست» اين لقب را به خاطر توانايي باورنکردني خود گرفته است. او عادت دارد تکه هاي مرغ سرخ شده درون روغن داغ و جوشان را با دستان خود هم بزند و برگرداند. اين آشپز 50 ساله که يک دکه کنار خيابان دارد انگشتان دستش را در روغن داغ 480 درجه فرو مي برد و عجيب اينجاست که انگشتانش حتي يک تاول هم نمي زند!
اين توانايي حيرت انگيز باعث شهرت جهاني او شده است و مردم از سراسر دنيا به دکه کوچک او مي روند تا ببينند چطور «کان» با دستش مرغ هاي جوشان را زير و رو مي کند. حتي او به همراه همسرش به کشورهاي مختلف سفر مي کنند تا اين هنر را به همه نشان دهند.
«سوپردست» نمي داند چطور مي تواند چنين کاري انجام دهد، اما خوشحال است که اين موضوع مشتري هايش را روز به روز بيشتر مي کند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: اجتماعی ، امنیتی ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 30 فروردين 1393برچسب:, | 11:3 | نویسنده : valeh |
.: Weblog Themes By BlackSkin :.