نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 29 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

خبرگزاری میزان-گروه سیاسی: رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در تاریخ 6 اردیبهشت 94 بیان کردند:انتقاد رهبر انقلاب به جولان جوانان


« یک مسئله‌ی مهم این است که امنیت اجتماعی و امنیت فردی که میگوییم، صرفاً این نیست که شما از خانه که بیرون می‌آیید تا اداره یا دکّان و محلّ کسب یا مدرسه، فرض کنید کسی در خیابان به شما چاقو نزند.
خب بله، این یکی از شُعب امنیت است که تعرّض جسمی به انسان نشود - بلاشک این هست - امّا در کنار این، امنیتهای رقیق‌تر از لحاظ رؤیت و مشاهده امّا گاهی بمراتب خطرناک‌تر وجود دارد.
فرض کنید ناامنی‌ای که ناشی است از ترویج موادّ مخدّر؛ اگر چنانچه محیط گردشگاه ما، محیط بوستان ما، محیط خیابان ما، محیط مدرسه‌ی ما جوری باشد که آن کسی که وارد آنجا میشود - بخصوص جوانها؛ عمدتاً جوانها - در مقابل ترویج موادّ مخدّر ایمنی نداشته باشند، این ناامنی ناامنی خیلی خطرناکی است. اگر فرض بفرمایید جوانهای ما در مقابل کشاندن به سمت فحشا و منکرات، ایمنی نداشته باشند، این ناامنی بزرگی است.

شما لابد اطّلاع دارید، ما هم گزارشهایی داریم که افرادی با خرج پول و با الهام از مراکز دستوردهنده، سعی‌شان این است که جوانهای ما را در محافل شبانه در جاهای گوناگون به سمت فحشا و به سمت منکرات بکشانند! این غیر از این است که حالا یک جوانی یک حرکت غلط غیر شرعی انجام میدهد؛ نه، این کشاندن جوانها به سمت منکرات ناامنی است؛ شما باید نگذارید؛ باید مانع بشوید.

 اینکه مثلاً فرض بفرمایید خیابان ما از لحاظ ایجاد حوادث گوناگون جسمانی ایمن باشد امّا جوان ما ایمن نباشد که او را با وسوسه‌ها از داخل مدرسه، از داخل دانشگاه، از داخل پارک، از داخل فروشگاه، از داخل رفاقتهای خیابانی بکشانند به یک محفل شبانه‌ای و او را با فحشا و منکرات و مانند اینها آشنا کنند یا غرق در این چیزها بکنند؛ یا تجاوزهای ناموسی؛ اینها چیزهایی است که جزو مسائل مهمّ امنیت است. یعنی اگر ما امنیتی داشته باشیم که این چیزها در آن ملاحظه نشود، این در واقع امنیت نیست. بالاخره موادّ مخدّر، دزدی ناموسی، کشاندن به فحشا و مانند اینها مسائل بسیار مهمّی است.

یک مسئله هم این است که من شنیده‌ام که گاهی اوقات در بعضی از خیابانها این جوانهایی که مست ثروتند - مست غرور ثروت - سوار ماشینهای آن‌چنانی میشوند و در خیابان بنا میکنند به جَوَلان دادن و رفت‌وآمد کردن و محیط خیابان را ناامن [کردن‌]؛ اینها هم ناامنی است. بایستی در قبال هر نوع ناامنی برنامه داشت و حرکت کرد و کار کرد. اینها چیزهایی است که جوانب گوناگون امنیت است.
»

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 29 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

سعدالله زارعی در یادداشت روز کیهان نوشت:

همکاری راهبردی ایران و روسیه در پرونده «مقابله با تروریزم»، غرب و رژیم‌ها و نیروهای وابسته به آن را بشدت نگران کرد و به موضعگیری شدید وادار نمود اما سوال اساسی این است که چه چیزی از این «همکاری مشترک» باعث عصبانیت و نگرانی آنان شده است؛ اصل مبارزه با تروریزم حداقل در صورت قضیه با غرب و اصول اعلامی آن منافات ندارد بنابراین قاعدتا مبارزه با تروریزم نباید سبب نگرانی غرب شده باشد کما اینکه ورود ایران به این مبارزه در جریان آزادسازی 4 استان عراق از سیطره داعش باعث نگرانی غرب نشد. آنان حتی در شکل ظاهر، نقش ایران را در مبارزه با تروریزم داعش ستودند و یکی از مقامات آمریکایی گفت؛ «ظرفیت ایران برای رهبری مهار داعش بالاست و هیچ کشور دیگری در منطقه قادر به ایفای این نقش نیست.» نگرانی آمریکا، اروپا و رژیم‌های وابسته منطقه از همکاری ایران و روسیه در پرونده امنیتی سوریه به تلاش دو کشور برای تثبیت دولت اسد هم برنمی‌گردد. اگرچه غرب و رژیم‌های وابسته به آن از ادامه حضور بشاراسد در قدرت ناخرسندند و برای حذف او همه تلاش خود را کرده و راههای قانونی و غیرقانونی را طی نموده‌اند اما همکاری ایران و روسیه در امور مربوط به دولت سوریه تازگی ندارد تا موجب نگرانی جدید باشد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 25 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

گروه بین‌الملل مشرق- گراهام فولر تحلیگر سابق سازمان سیا در گزارشی می نویسد: تلاش در راستای ارائه تصویری ایده آل از جوامع خود و رواج آن در میان سایر کشورها به نحوی که آنان را تحت تاثیر قرار دهد، شیوه ای است که تمامی کشورها آن را به کار می گیرند. دولت آمریکا از جمله کشورهایی است که وقت و هزینه هنگفتی را صرف می کند تا تصویر مطلوبی از خود ارائه نماید و در کنار این موضوع سعی بر آن دارد که سایر نقاط جهان را بر مبنای جهان بینی آمریکایی به سایرین معرفی کند و در صورت امکان آرمان های هر کشور را برای مردم آن کشور بی ارزش نماید.

این تصویرسازی استادانه تنها مختص دولت آمریکا نیست. اما در آمریکا، حتی روزنامه نیویورک تایمز که به انتشار مقالات غیر مغرضانه شهرت دارد، هنگامی که در مقالات خود سخن از چین و روسیه به میان می‌آورد، به شدت از عدالت فاصله می گیرد. اگر بتوانید حقیقت آنچه را که می خوانید درک کنید، مشکلی پیش نخواهد آمد، اما اگر تمام آن تصویر ضعیفی که از جهان به شما ارائه شده است را باور کنید، خود را فریفته اید. جمله معروفی در بازار آزاد وجود دارد که می گوید: بگذارید خریدار، آگاه باشد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 19 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از خانواده های آنان و همچنین خانواده های شهدای این نیرو، با اشاره به نقش جوانان انقلابی نیروی دریایی سپاه و جوانان شجاع جنوب در تأمین امنیت دریا و ایجاد رعب در دشمن، تاکید کردند: دشمنان به دنبال تغییر محاسبات مسئولان و تغییر افکار مردم بویژه جوانان هستند و همه باید هوشیار و بیدار باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار با اشاره به اهمیت موضوع امنیت دریا گفتند: آمادگی ها باید همواره بگونه ای باشد که براساس دستور قرآنی، در دشمن ایجاد رعب کند و جرأت تجاوز را از او بگیرد زیرا اگر خاکریزها قابل نفوذ باشند، دشمن نفوذ خواهد کرد.

 ایشان خاطر نشان کردند: اکنون به برکت تشکیل جبهه انقلابی در جنوب کشور که متشکل از نیروی دریایی سپاه و جوانان شجاع جنوب است، دستور قرآنی ایجاد رعب در دشمن، محقق شده است.

فرمانده کل قوا با تأکید بر اینکه ما هیچگاه شروع کننده جنگ نخواهیم بود، افزودند: اما طبیعت دشمن همواره خوی تجاوز و نفوذ است، بنابراین باید توانایی های علمی و تجهیزاتی در قالب نوآوریها، روز به روز افزایش یابند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 15 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

د‌‌‌رباره حاد‌‌‌ثه منا اززوایای مختلف می‌توان بحث کرد‌‌‌. اما رفته رفته ماجرای غضنفررکن‌آباد‌‌‌ی (سفیر سابق ایران د‌‌‌ر لبنان) پیچید‌‌‌ه‌تر می‌شود‌‌‌.

ماجرای مفقود‌‌‌ شد‌‌‌ن او از د‌‌‌رجه اهمیت بسیار زیاد‌‌‌ی برخورد‌‌‌ار است. او و تنی چند‌‌‌ از اعضای سپاه، نه د‌‌‌ر میان کشته شد‌‌‌گان هستند‌‌‌ و نه د‌‌‌ر میان مجروحان. حتی با بازگشت تعد‌‌‌اد‌‌‌ی از حجاج، مجروحان و کشته‌شد‌‌‌گان باز هم اسم آن‌ها د‌‌‌ر لیست نیست. این مسئله گمانه‌زنی‌ها د‌‌‌رباره د‌‌‌خالت‌ نیروهای امنیتی عربستان و اسرائیل، د‌‌‌ر این واقعه را افزایش می‌د‌‌‌هد‌‌‌. هر فرد‌‌‌ی که اند‌‌‌ک توجهی به سیاست د‌‌‌اشته باشد‌‌‌، می‌د‌‌‌اند‌‌‌ که سفارت ایران د‌‌‌ر لبنان برای چند‌‌‌ کشور د‌‌‌ارای اهمیت بسزایی است.

 اسرائیل، آمریکا و عربستان کشورهایی هستند‌‌‌ که چشم‌شان به این سفارتخانه است. این علاوه بر تروریست‌هایی است که لااقل د‌‌‌ر چند‌‌‌ سال اخیر تلاش کرد‌‌‌ند‌‌‌ تا این سفارتخانه را مورد‌‌‌ هد‌‌‌ف قرار د‌‌‌هند‌‌‌ و رکن‌آباد‌‌‌ی د‌‌‌ر آخرین اقد‌‌‌ام تروریستی و د‌‌‌رحالی که رایزن فرهنگی ایران به شهاد‌‌‌ت رسید‌‌‌، نجات یافت.
 
 د‌‌‌روغ اینکه رکن‌آباد‌‌‌ی با گذرنامه‌ای د‌‌‌یگر به عربستان رفته بود‌‌‌ ماجرا را پیچید‌‌‌ه‌تر کرد‌‌‌. معاون وزارت ارشاد‌‌‌ د‌‌‌رباره رکن‌آباد‌‌‌ی گفته بود‌‌‌: «د‌‌‌رواقع باید‌‌‌ توجه کرد‌‌‌ که ایشان تاکنون خوشبختانه جزو جان‌باختگان نبود‌‌‌ه و البته جزو مجروحان حاد‌‌‌ثه هم نیست، بنابراین با فرض بر اینکه آنهایی که تاکنون وضعیت‌شان مشخص نشد‌‌‌ه اکثرا جان‌باخته هستند‌‌‌، ایشان نیز یا جزو جان‌باخته‌های حاد‌‌‌ثه است و یا د‌‌‌ر اختیار نیروهای امنیتی سعود‌‌‌ی قرار د‌‌‌ارد‌‌‌.» (چهارشنبه ۸ مهر، خبرگزاری مهر)  
 
با گذشت چند‌‌‌ روز از این اظهارنظر و بازگشت حجاج و برخی از اجساد‌‌‌، امیرعبد‌‌‌اللهیان بارد‌‌‌یگربرمفقود‌‌‌ بود‌‌‌ن رکن‌آباد‌‌‌ی تاکید‌‌‌ و از پیگیری شد‌‌‌ید‌‌‌ ایران برای مشخص شد‌‌‌ن سرنوشت آن‌ها خبر د‌‌‌اد‌‌‌. (ایسنا، ۱۴ مهر)  
 
ایران د‌‌‌ر د‌‌‌و روز اول تلاش کرد‌‌‌ تا موضوع گم شد‌‌‌ن رکن‌آباد‌‌‌ی رارسانه‌ای نکند‌‌‌. این کار د‌‌‌رستی بود‌‌‌، اما چرا؟ اگر د‌‌‌ر روزهای اول ماجرای گم شد‌‌‌ن او رسانه‌ای می‌شد‌‌‌، د‌‌‌ر صورت زند‌‌‌ه بود‌‌‌ن (که احتمالش وجود‌‌‌ د‌‌‌ارد‌‌‌) به سرعت توسط سرویس اطلاعاتی عربستان و اسرائیل ربود‌‌‌ه می‌شد‌‌‌. ایران با مخفی کرد‌‌‌ن این موضوع تلاش کرد‌‌‌ ابتد‌‌‌ا از طریق خود‌‌‌ ایرانی‌ها او را پید‌‌‌ا کند‌‌‌. اما بعد‌‌‌ به ناچار ماجرا را رسانه‌ای کرد‌‌‌. و این نیز کار د‌‌‌رستی بود‌‌‌. چراکه ممکن است تحت فشارهای د‌‌‌یپلماتیک او را پید‌‌‌ا کرد‌‌‌. (ان‌شاءا... زند‌‌‌ه)  
 
باید‌‌‌ توجه کرد‌‌‌ که بخش اعظمی از ارتباطات ما با گروه‌هایی همچون حز‌ب‌ا...، حماس و انصار‌ا... از سفارت ایران د‌‌‌ر لبنان اد‌‌‌اره می‌شود‌‌‌. از همین روست که می‌توان اهمیت رکن‌آباد‌‌‌ی را برای سرویس‌های اطلاعاتی عربستان و اسرائیل د‌‌‌رک کرد‌‌‌. 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 4 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

برخی صحبت از خرابکاری می کنند، مخصوصا اینکه جرثقیل متعلق به شرکت پیمانکار «بن لادن» بوده و در سالروز وقوع حادثه 11 سپتامبر در مسجدالحرام سقوط کرد. برخی حتی مدعی‌اند کشتار بعضی از زائران در آن روز تصادفی و سهوی نبوده و احتمال سوءقصد را می‌دهند.
 
پس از بازدید پادشاه عربستان از کانون حادثه، کمیته بررسی تشکیل شد و نتایج اولیه بررسی‌ها، احتمال هرگونه خرابکاری را رد می‌کند،‌ با این حال پیمانکار طرح توسعه مسجدالحرام را که همان شرکت «بن‌لادن» است به خاطر سهل‌انگاری مقصر اعلام میکند
 
در این میان برخی مقامات ایرانی، عربستان را به خاطر ناتوانی در تامین امنیت زائران بی‌کفایت اعلام کرده اند که شواهد مُهر تاییدی بر این اظهارات هستند. گرچه رسما اشاره‌ای درباره‌ی خرابکاری نمی‌شود، اما پس از انتقال اجساد برخی این احتمال را مطرح کرده‌اند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 شهريور 1394برچسب:, توسط valeh |

فرادید| پسر 18 ساله‌ی فرانسوی به نام «مارسل رویدا» در 12 سپتامبر 1940 میلادی به دنبال سگ خانگی خود بود که ناگهان غار باستانی لاسکو را کشف کرد، اما این تنها مورد کشفیات ناگهانی انسان‌ها نیست.
 
به گزارش فرادید به نقل از تلگراف، تفریح و سفر همیشه از هیجان خاصی برخوردار بوده است. انسان همیشه از طریق ماجراجویی توانسته چیزهای جدید و جالبی را کشف کند، اما گاهی پیش می‌آید که این کشفیات کاملا ناگهانی باشد. کشف مارسل رویدا 75 سال پیش اتفاق افتاد و توانست خدمتی بزرگ به تاریخ فرانسه کند. به مناسبت هفتاد و پنجمین سال کشف رویدا، در اینجا قصد داریم چندین مورد مشابه را به شما معرفی کنیم.
 
غارهای لاسکو  - فرانسه
همان‌طور که گفتیم مارسل رویدا این غار را کشف کرد. درون این غارها، نگاره‌هایی با قدمت 17.300 سال وجود دارد. این مکان باستانی در سال ۱۹۷۹ میلادی در میراث جهانی یونسکو ثبت شد. غارهای لاسکو به سرعت به یکی از مقاصد محبوب گردشگری تبدیل شد، اما حالا درهای آن به دلیل آسیب‌های وارد شده به نگاره‌ها علاوه بر گردشگران، بر روی دانشمندان نیز بسته شده است.
 
بزرگترین اکتشافات تاریخی بشر



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 شهريور 1394برچسب:, توسط valeh |

از نخستین روزهای ربوده شدن امام موسی صدر در نهم شهریور ۱۳۵۷، معمای رهبر غائب شیعیان لبنان موضوع گزارش‌های سفیران ایالات متحده شد. ریچارد پارکر، ویلیام ایگلتون و ویلیام سالیوان سفیران آمریکا در لبنان، لیبی و ایران تا چند هفته پس از آن اخبار و تحولات مربوط به ناپدید شدن امام موسی صدر را پیگیری می‌کردند.

به گزارش تاریخ ایرانی، در این تلگرام‌ها و گزارش‌ها که سایت ویکی لیکس به تازگی همراه با اسناد سال ۱۹۷۸ منتشر کرده، آن‌ها به نقل از منابع خود فرضیاتی چون اسارت صدر در لیبی و رد ادعای سفر او به ایتالیا را پررنگ‌تر دانسته‌اند. به گزارش «تاریخ ایرانی»، این اسناد نشان می‌دهد که حداقل تا هفته‌های نخست ربایش موسی صدر یا حبس او در لیبی، دیپلمات‌های آمریکایی هیچ شواهدی دال بر قتل او توسط قذافی نیافته‌اند و اغلب افرادی که ذکرشان رفته به آن‌ها گفته‌اند که ایشان زنده و صحیح و سالم است.

https://wikileaks.org/plusd/cables/1978TRIPOL01265_d.html



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 19 شهريور 1394برچسب:, توسط valeh |

ایرانی‌ها بیشتر اوقات شبانه‌روز را به مراقبت از خود و استراحت مشغولند و تنها ٢ ساعت و ٥٥ دقیقه فعالیت شغلی دارند.

به گزارش شهروند، مرکز آمار ایران در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد: ایرانیان بالای ١٥‌سال در یک شبانه‌روز به‌طور متوسط بیشترین زمان خود را به فعالیت‌های نگهداری و مراقبت شخصی با ١٣ ساعت و ١٢دقیقه، فعالیت خانه‌داری با ٣ ساعت و ١٨ دقیقه، کار و فعالیت‌های شغلی با ٢ ساعت و ٥٥ دقیقه و استفاده از رسانه‌های جمعی با ٢ ساعت و ٣ دقیقه، اختصاص داده‌اند. مرکز آمار ایران در پاییز‌ سال ٩٣ پژوهشی با عنوان طرح آمارگیری گذران وقت نقاط شهری انجام داد که این طرح با هدف ارایه اطلاعات مربوط به شناخت الگوی گذران وقت افراد ١٥ساله و بیشتر اجرا شد. در پرسشنامه‌های فردی، اعضای ١٥ساله و بیشتر خانوار فعالیت‌های گذران وقت خود را در ٢٤ ساعت و به تفکیک کسرهای زمانی ١٥دقیقه‌ای وارد کردند که گزیده‌ای از مهم‌ترین نتایج این طرح اعلام شد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 18 شهريور 1394برچسب:, توسط valeh |

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی اعضای جدید شورای عالی فضای مجازی را برای یک دوره چهار ساله منصوب کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای در این حکم، با اشاره به اهمیت شورای عالی فضای مجازی در «مواجهه هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات این عرصه»، و همچنین وظیفه اصلی این تشکیلات یعنی «سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم و به‌هنگام و نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در فضای مجازی»، 10 محور مهم وظایف و مأموریتهای شورای عالی فضای مجازی را ابلاغ کردند.

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 57 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.